Genieten met de hoofdletter G in ons vakantiehuis op vakantiepark St Pierre.

Wandel vanuit uw vakantiewoning in 5 minuten naar de prachtige uitgestrekte stranden in Nieuwvliet-Bad, mooie strandpaviljoens heeft u binnen handbereik.

Nabij pittoreske steden als Sluis, Vlissingen en Brugge(BE).
NiaRevo
NiaRevo
Zeeuws-Vlaanderen  
NiaRevo

Onderaan de duinen, op 5 minuten loopafstand van de prachtige stranden, ligt onze vakantiewoning NiaRevo. De woorden Nia Revo zijn Esperanto en staan voor  “Onze Droom”.

We hebben hard gewerkt om in Zeeland een tweede thuis  voor ons gezin te creëren en we hopen dat u er zich ook thuis zult voelen. Omdat we niet altijd zelf in Zeeland kunnen zijn, verhuren wij het graag, zodat ook u op deze prachtige locatie een mooie tijd aan zee kunt doorbrengen.

Park St. Pierre
Het park St. Pierre, waar ons huis NiaRevo gelegen is, ligt net achter de duinen. Het park is uitgestrekt, met veel groen en privacy.
Uitgestrekte grasvelden, een speeltuintje en natuurlijk de prachtige stranden heeft u binnen handbereik.  Deze stranden behoren tot de schoonste van Nederland en hebben ook nog eens de meeste zonuren. Op het park is een bakkerij, waar u ’s morgens heerlijke verse broodjes kunt halen of een Zeeuwse bolus voor bij de koffie.
In de nabijheid vindt u twee natuurgebieden, Het Zwin en De verdronken Zwarte Polder. Hierdoor is het uitermate geschikt als wandel- en fietsgebied.  Door de ligging, op 28 kilometer afstand van het pittoreske Brugge en op 7 kilometer afstand van Breskens, waar u de veerboot naar Vlissingen kunt nemen,  is het een mooie uitvalsbasis voor uitstapjes. Voorzieningen
Ons huis heeft  aan de voorkant een eigen parkeerplaats en is van alle gemakken voorzien. De tuin ligt op het zuiden, met zeer veel privacy en is voorzien van verstelbare tuinstoelen en een lounge-set. Van de vroege ochtend tot de late avond, heeft u de zon in de tuin. Het huis is geschikt voor 6 personen, er zijn 3 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers met box-spring. Eén slaapkamer met boxspring en ook de badkamer bevinden zich op de begane grond. De derde slaapkamer is uitgerust met een comfortabel uitschuif bed voor 2 personen. De mooie badkamer is uitgerust met royaal bad, aparte douche en 1 toilet. Ook is er nog een apart toilet aanwezig. In de keuken vindt u een  9 -persoons servies, meer dan voldoende bekers, glazen, pannen en bestek. Zowel binnen als buiten zijn er voldoende zitplaatsen aanwezig.

Graag willen wij  u uitnodigen om de foto’s van ons huis te bekijken( ook op Instagram en facebook te vinden). Deze geven een heel goed  beeld weer van de sfeer van NiaRevo. Tenslotte hopen wij dat u zich er net zo thuis gaat voelen als wijzelf.  Graag tot ziens!

Lon & Lucie Hillekens